Tražite novi način informiranja i promocije?

Razvili smo napredna i jednostavna rješenja za kreiranje, distribuciju i kontrolu sadržaja na pojedinačnim monitorima ili mreži monitora na udaljenim lokacijama. Sustav je primjenjiv u mnogim situacijama i poslovanju: restorani, trgovine, barovi, hoteli, bolnice, škole...

  • informacije se prosljeđuju u realnom vremenu
  • ciljane promotivne poruke
  • uštedite na cijeni tiskanja i distribucije materijala
  • povećajte prihode od promoviranih usluga
Naši dizajneri će izraditi i vizualno oblikovati sadržaj i promotivne poruke u obliku koji će najbolje oslikavati kvalitetu ponude i vizualni identitet uz zanimljive i dinamične elemente dodatno privući pažnju.

Sa RSS sadržajem, vremenskom prognozom, zanimljivim banerima, funkcijom sata i datuma i posebnim video elementima informacije neće biti dosadne. Kontaktirajte nas.

ELIISE - sustav za zajedničke hotelske prostore Download ELIISE

Hotelijeri moraju ponuditi gostu što bolju uslugu i kroz kvalitetniju ponudu. Komunikacija sa gostima danas je važnija nego ikad, a sustavi digitalnog oglašavanja omogućavaju pravovremenu informaciju, vizualno zanimljivu i sadržajno kvalitetnu.
 

LiveMax - portal za hotelske sobe Download LiveMax

Informirajte goste i nudite im proizvode i dok se nalaze u hotelskoj sobi. Koristeći LiveMax sustav i nove hotelske LED modele, stvorite novu dodatnu vrijednost. Pružite gostu digitalnu sliku izuzetne kvalitete sa puno sadržaja i zanimljivosti.

Cjenovno vrlo prihvatljivo rješenje, iskoristite naš inovativni sustav.


© Cronex d.o.o. Sva prava pridržana. Izrada i dizajn: ei!