Pouzdan partner sa velikom ponudom proizvoda i usluga

Od osnivanja 1992. godine, Cronex razvija i implementira napredna rješenja za hotele te nudi kvalitetnu tehničku podršku u vlastitom servisnom centru. Imamo odličnu suradnju sa najboljim partnerima u sektoru.


Profesionalno pristupamo i malim klijentima i velikim hotelskim grupacijama, te ih pratimo kroz poslovanje i nove investicije, ostvarujući zajedničke ciljeve suradnje. Iskustvo u implementaciji sustava u kombinaciji sa inovativnim rješenjima ono je što nam daje prednost i omogućava stalni rast.
Pratimo trendove, zahtjeve tržišta i nova tehnološka rješenja i prepoznati smo kao kvalitetan i stabilan partner mnogih hotela u regiji. Naši se sustavi nalaze u velikom broju hotela svih kategorija i veličina - od malih obiteljskih hotela do velikih hotelskih lanaca.

Pametna TV hotelska rješenja

Naša rješenja za hotele su cjelovita i uključuju sve faze: od razvoja, preko implementacije i integracije, do podrške. Koristimo najsuvremeniju hotelsku i IT tehnologiju kroz sve komponente rješenja - od hotelskih Smart TV do digitalnih stanica, Internet pristupa i naprednih protokola za povezivanje.

Podrška za hotelske sustave

Posjedujemo stručnost i široko tehničko znanje za implementaciju naprednih hotelskih sustava i proizvoda, od razvoja, instalacije do kvalitetne podrške, stoga nam klijenti daju puno povjerenje. To nas potiče da proširujemo i konstantno unaprijeđujemo ponudu kako bi ispunili potrebe klijenata i zahtjeve tržišta.