Pouzdani partner za hotelska rješenja visoke tehnologije

Preko 25 godina implementiramo napredne hotelske sustave visoke tehnologije, razvijamo nova rješenja te pružamo kvalitetnu tehničku podršku u našem servisnom centru. U suradnji s najboljim partnerima iz sektora hotelskih tehnologija implementiramo rješenja prilagođena specifičnim zahtjevima.


Uvođenjem inovativnih sustava i pružanjem novih usluga širimo ponudu i ostvarujemo daljnji poslovni rast. Praćenje trendova u tehnologiji, razumijevanje potreba hotela i usvajanje znanja o novim trendovima omogućava nam suradnju s mnogim hotelima i grupacijama zbog čega smo prepoznati kao kvalitetan i stabilan poslovni partner.
Uspješno smo implementirali mnoge sustave, naša se rješenja nalaze u velikom broj turističkih objekata svih kategorija i veličina – od malih, obiteljskih hotela pa do velikih hotelskih lanaca.

Cronex hotelska TV rješenja

Cronex hotelska rješenja integrirana je ponuda proizvoda i usluga koja se sastoji od nekoliko segmenata: definiranje projekta, implementacije, potpune integracije i tehničke podrške. Koristimo suvremenu opremu i tehnologiju za sve komponente sustava: od hotelskih Smart TV, antenskih IPTV stanica, Internet pristupa i naprednih protokola za povezivanje sa vanjskim sustavima.

Cronex podrška za hotelske sustave

Iskustvo u poslovanju, implementaciji i poznavanje naprednih tehnologija čini nas pouzdanim pružateljem podrške. Da bi ispunili potrebe naših klijenata i nove standarde u turizmu, mi stalno razvijamo i unaprjeđujemo ponudu proizvoda i usluga.