Pomažemo vam odabrati najbolje rješenje za hotel

Iskusni smo u implementaciji hotelskih tehnologija i rado ćemo vam pomoći da odaberete najbolje sustave i rješenja koja odgovaraju kategoriji hotela, standardima grupacije i potrebama vaših gostiju. Želimo je biti vaš partner kad investirate u nove kapacitete ili nadograđujete i obnavljate postojeće - naši su sustavi su prilagođeni za oba scenarija.

Analiza potreba i prijedlog rješenja

Potrebe i zahtjevi hoteljera se razlikuju. Profil gostiju, broj soba, infrastruktura unutar objekta i tehnički preduvjeti su bitne stavke u rodabiru rješenja i implementaciji sustava za pojedini hotel. U cilju nam je da kreiramo najkvalitetnije moguće i prilagodljivo rješenje uzimajući u obzir i buduće potrebe.

Iz tog razloga suradnju započinjemo tehničkom analizom projekta kako bi ustanovili jesu li zadovoljeni svi tehnički preduvjeti za implementaciju. Na temelju analize nudimo rješenje koje odgovara tehničkoj infrastrukturi, IT zahtjevima te predviđenom budžetu.

Bogato iskustvo

Stručnjaci smo za tehnička rješenja za hotele i hotelsku industriju. U više od 25 godina poslovanja opremili smo preko 350 hotela. Iskustvo, individualni pristup klijentu, stručnost te razumijevanje potreba hotela i tržišta naša su prednost u kreiranju naprednih i cjelovitih rješenja za klijente.