Neka zadovoljstvo gosta bude prioritet - prije, tijekom i nakon boravka

Uvijek pri ruci, hotelska aplikacija dostupna je gostima u svakom trenutku, gdje god se nalazili, bez potrebe za instaliranjem. Informacije su u potpunosti personalizirane i odgovaraju svim mobilnim uređajima, sa sadržajem kojeg gosti trebaju.

Aplikacija se prikazuje gostima čim se spoje na hotelsku WiFi mrežu. Informacije se jednostavno ažuriraju koristeći intuitivni program za upravljanje sadržajem, a s obzirom da isti sadržaj koriste i ostali sustavi FUSION platforme, ažuriranje informacija i ponuda ne može biti jednostavnije. Gosti imaju jednostavan i pregledan pristup informacijama poput:

  • Ponuda i radno vrijeme barova, restorana
  • Transport, status letova, red plovidbe
  • Aktualne vijesti i informacije
  • Turistički vodiči, događaji i eventi
  • Online trgovine, ponude destinacije
  • Sve hotelske usluge, posebne ponude

Sistem za upravljanje sadržajem

Fusion platforma za upravljanje sadržajem je vrlo napredan alat i jednostavan za samostalno korištenje. Ažurirajte sadržaj, upravljajte promocijskim banerima i prikazujte portal na željenom jeziku (više od 20 jezičnih opcija). Putem Fusion alata jednostavno se kontroliraju sustavi i sadržaj interaktivne TV , Internet pristupa i web aplikacija.

Različite informacije za goste

Integrirana Internet rješenja dio su portala za goste, te uz mnoge korisne značajke, omogućuju gostima da pristupaju različitim informacijama putem aplikacije. Ova opcija omogućava optimizaciju i targetirane poruke marketinga.