Info sustav za hotelske konferencije

Poseban modul info sustava u kongresnom turizmu koristi se i kao digitalni informativni vodič za sudionike konferencija. Monitori postavljeni na recepciji i ulazu u konferencijske dvorane prikazuju raspored konferencija, ali i promotivne sadržaje hotela.

Promotivni sadržaj hotela kroz info sustav

Kroz FUSION digitalni info sustav prikazujte razne informacije i sadržaje na jednom ili više monitora u hotelu. U korisničkom sučelju kreirajte posebne ponude, usluge, događaje i informacije koje želite poslati na monitore. Poželite dobrodošlicu već na ulasku u hotel, prikažite video o hotelu, ponudu restorana u liftu, a u sobama hotela istaknite posebne wellness ponude i nove sadržaje koje nudite.


Administracija u oblaku

FUSION info sustav ima cloud pohranu podataka. Učitani sadržaj ostaje na mreži, u oblaku, pa dodatna oprema s administracijskim alatima nije potrebna. Dodavanjem novih informacija, sadržaj se ažurira automatski te prikazuje na odabranim monitorima. I u vrijeme održavanja konferencija, monitori služe za prikaz promotivnog sadržaja hotela.


Info sustav za hotelske konferencije

Za hotele koji organiziraju kongrese postoji poseban modul info sustava kao digitalni informativni vodič za sudionike konferencija. Monitori postavljeni na ulazu u kongresnu salu, recepciji, i hodnicima prikazuju agendu konferencije i promotivne poruke.

Platforma za prikaz promotivnog sadržaja hotela

FUSION sustav omogućava stvaranje sadržaja i njegovo slanje prema svim prostorima hotela - lobiju, liftu, baru, restoranu. Osim za promociju i povećanje prodaje hotelskih usluga i proizvoda, odličan je alat za i prikaz sadržaja trećih strana i ponude poslovnih partnera.

Prikazujte tekst, fotografije i videozapise

S obzirom da lokalna oprema nije potrebna, sadržaj uređujete 'online' s bilo koje lokacije. FUSION sustav podržava razne formate te ima mogućnost povezivanja na vanjske baze podataka za prikaz aktualnih lokalnih i globalnih informacija: vijesti, vremenske prognoze, red letenja, tečajna lista, stanje u prometu, web kamere, itd.