Ponudite premium usluge uz novu tehnologiju

FUSION interaktivna TV donosi nove sadržaje i vrste informacija koje gosti očekuju od modernog hotelskog TV sistema. Velika ponuda TV programa, informacije, izbor raznog sadržaja na zahtjev, glazbe, aplikacije - FUSION sustav ima sve. Možemo ga instalirati i na postojeću infrastrukturu hotela (žična ili bežična), te ga povezati sa ostalim sustavima u hotelu ( PMS, Info sustav, baze podataka, mobilne aplikacije, itd... ).

Hotelski TV - vrlo moćni alat marketinga hotela

TV u sobi gosta postaje važna digitalna dodirna točka između hotela i gosta. Kroz centralni sustav upravljanja, možete jednostavno dizajnirati, uređivati i komunicirati personalizirani sadržaj prema gostima. Sadržaj se usklađuje s vizualnim elementima hotela, bojom i grafikom, pa TV u sobi promovira sve ponude, usluge i jača prepoznatljivost branda.

Danas gosti žele koristiti vlastiti sadržaj, kao kod kuće

Svakodnevni život je nezamisliv bez mobitela, tableta ili kompjutora i kad krećemo na put uređaje nosimo sa sobom. Naša tehnologija omogućavaju gostima da jednostavno povežu svoje mobilne uređaje sa TV-om u sobi. Gosti sada mogu uživati u svojem sadržaju - glazbi, filmovima i videozapisima na velikom ekranu, sa boljom kvalitetom slike i zvuka u hotelskoj sobi.

Kontrola i centralno upravljanje

FUSION sistemom možemo upravljati i kontrolirati sadržaj i povezane Smart TV uređaje. Omogućen je pregled korištenja u svrhu kreiranja personalizirane usluge za goste. FUSION platformom biti će zadovoljni gosti i uprava hotela jer pruža naprednu unificiranu tehnološku platformu za upravljanje sadržajem (CMS). Sva komunikacija može biti efektivno usmjerena i upravljana s jednog mjesta.