Pružite premium uslugu nove generacije

FUSION Interaktivna TV ima napredne module i funkcije prilagođene gostu: prikaz sadržaja sa mobilnih uređaja, informacije i promotivne ponude hotela, informativni i zabavni sadržaj, veliki izbor TV programa, sadržaj na zahtjev, slušanje glazbe te korištenje aplikacija. FUSION je moguće ugraditi i na postojeću infrastrukturu hotela te povezati s ostalim postojećim sustavima unutar hotela (PMS, Info sustav, baze podataka, mobilne aplikacije).

Hotelski TV - alat za promociju hotela i njegovih sadržaja

TV u sobi gosta postaje važna digitalna dodirna točka između hotela i gosta. Kroz centralni sustav upravljanja, možete jednostavno dizajnirati, uređivati i komunicirati personalizirani sadržaj prema gostima. Sadržaj se usklađuje s vizualnim elementima hotela, bojom i grafikom, pa TV u sobi promovira sve ponude, usluge i jača prepoznatljivost branda.

Gost odlučuje o sadržaju – kao u vlastitom domu

Svakodnevni život postao je nezamisliv bez korištenja jednog ili više pametnih uređaja, koje gotovo uvijek nosimo sa sobom i na put. Sada gost ima mogućnost jednostavnog povezivanja mobilnih uređaja s televizorom u hotelskoj sobi i prikaz željenog sadržaja na velikom ekranu.

Kontrola i upravljanje

FUSION sustavom kontroliramo sadržaj, parametre TV uređaja te pregled korištenja usluga u svrhu analize i prilagodbe. FUSION CMS je napredna platforma za upravljanje koja je jednostavna za korištenje te vrlo efikasna za upravu hotela te za goste. Centralno upravljanje i prilagodba sadržaja značajni su za djelotvornu komunikaciju prema gostima.