Super brza internet rješenja - jednostavna i kompatibilna sa svim uređajima

FUSION platforma je nemjerljivo najbolje i najbrže Internet rješenje za hotele. Uz suvremenu mrežnu tehnologiju u kombinaciji sa dodatnim funkcijama, sustav pruža napredne mogućnosti te posebne karakteristike za pojedine dijelove hotela i poslovanje u cjelini.

Internet pristup je prvi doticaj koji će gost imati sa digitalnim hotelskim uslugama, zato spajanje na internet mora biti jednostavno i brzo, a veza sigurna i stabilna neovisno koji uređaj gosti koriste. Svakako brendirano bojama i logom hotela. FUSION Internet pristup je vrlo fleksibilan i prilagođava se potrebama hotela. Izgledom i sadržajem portala Internet pristupa upravlja se putem moćnog sistema za upravljanje.

Prilagodljiv

FUSION Internet je iznimno prilagodljiv sustav, razvijen tako da odgovara potrebama svih hoteljera: od malih boutique hotela od 10-tak soba do velikih hotela sa konferencijskim kapacitetima.

Personaliziran

Vaš je sadržaj je prikazan kroz komunikaciju prema gostima kako bi promovirali brand, sve usluge, ponudu restorana i sadržaje hotela personaliziranim pristupom.

Responzivan dizajn

Responsive dizajn Internet portala prilagođen je svakom uređaju te je dostupan na 20 svjetskih jezika.

Jednostavan za upravljanje

Kreirajte i upravljajte FUSION portalom putem intuitivnog sistema za upravljanje sadržajem.

Prednosti za hotel

Fleksibilan, moderan i prilagodljiv - ima sve alate potrebne za kreiranje vlastitog portala namjenjenog gostima.

Promocijski modul kojim, putem Internet pristupa, promovirate sadržaje i usluge hotela.

Više opcija korištenja - od besplatnog do premium pristupa, uključujući i programe vjernosti.

Prednosti za goste

Jednostavan, brz i siguran Internet pristup.

Portal se prikazuje savršeno na svakom uređaju (pametnom telefonu, tabletu i laptopu) neovisno o operativnom sistemu, brandu ili modelu.

Više opcija autentifikacije, uključujući i društvene mreže (Facebook, Google, Instagram, LinkedIn, Twitter..).
FUSION Internet pristup iznimno je prilagodljiv: podržava više jezika, autentifikacijskih opcija, modela spajanja, korištenja i naplate.

Metode provjere autentičnosti

  • PMS / HIS - prema podacma iz hotelskog sustava
  • Vaučeri
  • Prijava putem društvenih mreža

Opcije korištenja

  • Besplatno za sve goste ili samo za pojedine goste
  • Posebni Internet pristup za sudionike konferencija
  • Paketi prema spajanju i korištenju
  • Dodatne opcije za vjerne članove

Fusion modul za upravljanje sadržajem (CMS)

Fusion sustav za upravljanje sadržajem je napredan web alat koji omogućava hotelu da kontrolira i personalizira sve portale i sustave: Internet pristup, interaktivnu TV te mobilne aplikacije. Putem Fusion portala upravlja se i banerima za promociju hotelskih usluga.

Fusion CMS sistem koristi jednako sučelje kao i konferencijski alat zbog jednostavnijeg korištenja. Portal omogućava korisnicima da prilagode sve elemente svojim potebama i pregledaju sadržaj prije objave. Ova je funkcija moguća za sve vrste uređaja i različite veličine zaslona. Dodavanje linkova na banere omogućava marketingu hotela da prate statistike i uspješnost pojedinih promocija.