Direktne poruke putem digitalnog info sustava

Ako tražite način da prikažete sadržaj na jednom ili više monitora, onda je ZYRO sustav za vas. Jednostavno kreirate posebne ponude, informacije i usluge u javnim dijelovima hotela i u hotelskim sobama. Poželite dobrodošlicu već kod dolaska, prikažite kratki film o hotelu i restoranu u liftu i ponude i sadržaje u sobi.

Info sustav za konferencije

Posebni modul info sustava služi i kao vodič za sudionike konferencije. Monitori postavljeni na recepciji, na ulazu u konferencijske sale i na ostalim mjestima unutar hotela sudionicima prikazuju infomacije o agendi i sadržaju konferencije.

Jednostavna administracija u oblaku

Postavite svoj sadržaj online. ZYRO sustav sadrži cloud opciju pohranjivanja, te nije potreban nikakav dodatni server sa administracijskim alatima. Sadržaj se prikazuje na odabranim monitorima i ažurira se kada dodajete nove informacije. U vremenu kad se konferencije ne održavaju, zaslone možete koristiti za prikazivanje promotivnih sadržaja i informacija.

Jedinstvena platforma za informacije i ponude hotela

Putem sustava prikazujete sve promotivne poruke, informacije i sadržaj u svim prostorima hotela: u lobiju, unutar i ispred liftova, baru, restoranu. Povećajte prodaju kroz informiranje gostiju i prikazivanje novih ponuda, posebnih popusta, dnevnog menija restorana, ponude spa centra, tjednih ponuda, itd..
Također, vrlo je dobar alat za suradnju s poslovnim partnerima jer nudi opciju postavljanja promotivnih sadržaja trećih strana.

Prikazujte video, fotografije i tekst

Kako nije potreban lokalni server, sadržaj se uređuje 'online', sa bilo koje lokacije. Sustav podržava različite formate datoteka i moguće ga je povezati na vanjske baze podataka za prikaz specifičnih sadržaja ( prognoza, letovi, tečajna lista, vijesti, sport, burza, promet, itd. ).