Pružite premium uslugu nove generacije

FUSION Interaktivna TV ima napredne module i funkcije prilagođene gostu: prikaz sadržaja sa mobilnih uređaja, informacije i promotivne ponude hotela, informativni i zabavni sadržaj, veliki izbor TV programa, sadržaj na zahtjev, slušanje glazbe te korištenje aplikacija. FUSION je moguće ugraditi i na postojeću infrastrukturu hotela te povezati s ostalim sustavima unutar hotela (PMS, Info sustav, baze podataka, mobilne aplikacije,...).

Hotelski TV - alat za promociju hotelske ponude i sadržaja

TV u sobi gosta postaje važna digitalna dodirna točka između hotela i gosta. Kroz centralni sustav upravljanja, možete jednostavno dizajnirati, uređivati i komunicirati personalizirani sadržaj prema gostima. Sadržaj se usklađuje s vizualnim elementima hotela, bojom i grafikom, pa TV u sobi promovira sve ponude, usluge i jača prepoznatljivost branda.

Gost odabire sadržaj – baš kao kod kuće

Svakodnevni život postao je nezamisliv bez korištenja jednog ili više pametnih uređaja, koje uvijek nosimo sa sobom i na putovanje. Sada gost ima mogućnost jednostavnog povezivanja mobilnih uređaja s televizorom u hotelskoj sobi i prikaz željenog sadržaja na velikom ekranu.

Kontrola i upravljanje

FUSION sustavom kontroliramo sadržaj, sve parametre TV uređaja te pregled korištenja usluga u svrhu analize i prilagodbe. FUSION CMS je napredna platforma za upravljanje koja je jednostavna za korištenje te vrlo efikasna za upravu hotela te za goste. Centralno upravljanje i prilagodba sadržaja značajni su za djelotvornu komunikaciju prema gostima.