Savjetovanje pri odabiru najboljeg rješenja za hotel

Zahvaljujući iskustvu i znanju u hotelskim tehnologijama, nudimo mogućnost savjetovanja i tehničkih preporuka u odabiru rješenja i sustava koji odgovaraju kategoriji hotela, standardima grupacije te zahtjevima investitora. Obratite nam se za savjete vezane uz opremu i investiranje u nove kapacitete te obnovu ili nadogradnju postojećih.

Analiza potreba i prijedlog rješenja

Pri odabiru rješenja i hotelske tehnologije važni su sljedeći segmenti: infrastruktura objekta, tehnički preduvjeti, broj smještanih jedinica, profil gostiju.

S obzirom na različite potrebe i zahtjeve svakog hotelijera, analizirat ćemo projekt i provjeriti tehničke preduvjete za implementaciju sustava. Na temelju informacija predložit ćemo rješenje koje odgovara infrastrukturi, IT zahtjevima te predviđenom budžetu. Uzimajući u obzir i buduće potrebe pojedinog objekta, sustavi su modularni i prilagodljivi.

Iskustvo i stručnost

U više od 25 godina poslovanja opremili smo preko 350 hotela na tržištu. Iskustvo, stručnost, razumijevanje potreba i zahtjeva te individualni pristup klijentima naše su glavne prednosti u odnosu na konkurenciju. Stvaranjem naprednih i integriranih rješenja za hotele i hotelsku industriju ističemo se kao stručnjaci u ovom segmentu poslovanja.