Pouzdan partner

Više od 25 godina implementiramo napredne hotelske sustave visoke tehnologije, razvijamo nova rješenja te pružamo kvalitetnu tehničku podršku u vlastitom servisnom centru. U suradnji s najboljim partnerom iz sektora hotelskih tehnologija HOIST GROUP, implementiramo sustave razvijene prema standardima najvećih internacionalnih hotelskih grupacija i hotela.


Uvođenjem inovativnih sustava i novih usluga širimo ponudu i ostvarujemo daljnji rast. Praćenjem trendova u tehnologiji i razumijevanjem potreba hotela ostvarujemo suradnju s mnogim hotelima i grupacijama zbog čega smo prepoznati kao kvalitetan i stabilan poslovni partner.
Uspješno smo implementirali mnoge sustave, naša se rješenja nalaze u velikom broj turističkih objekata svih kategorija i veličina – od malih, obiteljskih hotela pa do velikih hotelskih grupacija.

Hotelska rješenja

Cronex hotelska rješenja integrirana je ponuda proizvoda i usluga koja se sastoji od nekoliko segmenata: definiranje projekta, implementacije, potpune integracije i tehničke podrške. Koristimo suvremenu opremu i tehnologiju za sve komponente sustava: od hotelskih Smart TV, antenskih IPTV stanica, Internet pristupa i naprednih protokola za povezivanje sa vanjskim sustavima.

Podrška za hotelske sustave

Iskustvom u poslovanju, implementaciji i poznavanjem naprednih tehnologija razvili smo kvalitetnu i pouzdanu tehničku podršku. Kako bi ispunili potrebe naših klijenata i nove standarde u turizmu, konstantno razvijamo i unaprjeđujemo ponudu proizvoda i usluga.